Velkommen til UniFactory
Personal menu
Søg

Projekt

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

UniProject

UniProject

UniProject er add-ons til Uniconta, der giver bedre og nemmere planlægning, og en app til alt, hvad udekørende medarbejdere har behov for.

UniProject adskiller sig fra de mange andre serviceløsninger til Uniconta ved, at Uniconta er databasen eller moder for alt.

Vores planlægning ligger ind i Uniconta, og vores App’s læser og skriver direkte fra/til Uniconta.

Så her skal du ikke først synkronisere data, alting virker med det samme efter opdateringer, og både lagerstyring, omkostningsstyring, fakturering m.v. er styret af Uniconta.

Med UniProject får du:

  • Planlægning af projekter og opgaver i kalender/gantt-plan
  • Planlægning af gentagne servicebesøg
  • Advisering af kunder på mail om planlagte besøg
  • App til indrapportering af tids- og materialeforbrug
  • App til dokumentation med billeder
  • App til kvalitetsstyring / tjeksskemaer
  • Digital signatur / kundeundersskrift

Uniconta Dataløn integration

Uniconta Projekt-Dataløn Integrationen faciliterer en syningfri og automatiseret forbindelse mellem løn- og projektstyring. Denne løsning eliminerer behovet for manuel indtastning, minimerer fejl og tilbyder fleksibel, skræddersyet løndataoverførsel, alt imens den optimerer dine arbejdsprocesser og sparer din virksomhed tid og ressourcer.

Office365 e-mail integration

UniFactory tilbyder sammenhængende mailintegration fra Office365 til Uniconta, med tilpasset mailopbevaring, automatisk synkronisering, og direkte opfølgningsaktiviteter fra Outlook. Få en effektiv og strømlinet mailhåndtering med en overkommelig prisstruktur.

Projektopgaveplanlægning

Effektiviser dit projektstyring med Unigannt, det ultimative planlægningsværktøj designet specifikt til Uniconta. Unigannt er udviklet for at gøre projektstyring enklere, mere effektiv og fejlfri. Med dette værktøj ved hånden, kan du nemt forebygge fejl og sikre, at dine projekter overholder deres deadlines uden besvær.

Vores brugervenlige interface gør det nemt at styre og ændre dine projektplansætninger, mens den automatiske opdateringsfunktion sikrer, at alle projektets aspekter altid er ajour med de seneste deadlines. Uanset om du er projektleder eller teammedlem, giver Unigannt dig de værktøjer, du behøver for at holde dit projekt på sporet og sikre, at intet overses.

Vedhæftede filer til varer

UniMail Plugin til Uniconta automatiserer og forenkler processen med at vedhæfte og sende filer fra dit varekartotek i dine Outlook-e-mails. Det strømliner kommunikationen, sikrer nødvendige dokumenter altid er inkluderet i dine e-mails, og mindsker manuelt arbejde.

UniPlan

 

UniPlan er et gantt/kalenderbaseret planlægningsværktøj til Uniconta, så man nemmere og mere komplet kan planlægge både projekter og opgaver i Uniconta’s projektmodul.

Opret dine projekter og opgaver som vanligt i Uniconta. Estimér tidsforbruget.

Herefter dukker opgaverne op på ”Parkeringspladsen” i planlægningsoversigten.

Træk dem med musen ind på den relevante medarbejder det relevante tidspunkt. Du kan jo nemt se, hvornår der er ledigt.

Eller træk dem ind på medarbejderens navn, så finder UniPlan det først ledige tidspunkt automatisk.

Efter planlægningen bliver projekter og opgaver opdateret med det samme med valgt medarbejder, dato og klokkeslæt.

UniPlan kan både planlægge enkeltopgaver og hele projekter med flere delopgaver på én gang.

Og er I kommet bagud, kan systemet automatik rykke hele planen, så forsinkede opgaver rykkes frem.

UniPlan arbejder sammen med UniScan, en komplet app til udekørende medarbejdere til tids- og forbrugsrapportering, kvalitetssikring, billeddokumentation med videre.

Både UniPlan og UniScan er en del af UniProject.

Fælles for alle moduler i UniProject er, at Uniconta alene er database for løsningen – her skal ikke først synkroniseres med et eksternt modul.