Velkommen til UniFactory
Personal menu
Søg

Uniconta

 

Om Uniconta

Uniconta er et cloud-baseret ERP system, som er designet til at hjælpe virksomheder med at håndtere og automatisere deres forretningsprocesser på tværs af forskellige afdelinger som økonomi, regnskab, indkøb, lagerstyring og salg.

I nyere tid er Uniconta blevet en af de førende ERP-løsninger på det danske marked.

 

Derfor skal du vælge Uniconta

Uniconta er blandt de mest komplette ERP- og økonomistyringssystemer på markedet.

Her finder du alt indenfor økonomistyring, lager, salgsordre, indkøb, produktion og projektstyring.

Uniconta er samtidig ekstremt fleksibelt.

Uden hjælp fra programmører kan I selv lave egne felter, egne kartoteker, egne rapporter, dashboards og designe skærmbillederne, præcis som de passer bedst til jeres hverdag.

Økonomien er også et væsentligt argument for at vælge Uniconta. Særdeles konkurrencedygtige priser på leje af programmet, nem implementering og derfor billig indførelse af systemet samt et minimalt behov for support efterfølgende. Få et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

 

Derfor skal du vælge UniFactory

UniFactory har implementeret Uniconta i over 250 danske virksomheder inden for handel, produktion og service.

Vores team af seniorkonsulenter er ekstremt erfarne indenfor økonomistyring, handel og produktion. Vi har været med på Uniconta siden starten i 2016 og kender alle hjørner af programmet.

I kombination med vores permanent bemandede hotline og 6 ansatte, der udelukkende arbejder med Uniconta, kan vi garantere, at du hos os får professionel rådgivning og support.

Vi er den partner, der udvikler flest moduler til Uniconta, og den partner, der ved mest om udviklingsmuligheder med Uniconta.

Se UniFactorys Moduler for eksempler på de små og store add-ons til Uniconta, vi har lavet.

 

Moduler til Uniconta

UniFactory har udviklet mange moduler eller add-ons til Uniconta, som giver din virksomhed særligt konkurrencemæssige fordele.

Med vores add-ons får du det optimale ud af Uniconta, og optimerer din virksomheds samlede drift.

UniFactory add-ons

Nogle af de add-ons, som UniFactory har udviklet til Uniconta og vores kunder inkluderer:

  • Lagerstyring: Moduler til Uniconta, der hjælper med at optimere virksomhedens lagerstyring ved at give et overblik over varebeholdning, og automatisere lagerprocesser som modtagelse, opstilling, plukning og indskrænkning.

  • Produktionsstyring: Moduler til Uniconta, der hjælper med at styre virksomhedens produktionsprocesser ved at automatisere planlægning, tidsregistrering og rapportering.

  • Salgsordrestyring: Moduler til Uniconta, der hjælper med at automatisere og optimere virksomhedens salgsordreprocesser ved at integrere med eksterne systemer og automatisere tilbudsgivning, ordrebehandling, fakturering og rapportering.

  • Projektopfølgning: Moduler til Uniconta, der hjælper med at optimere virksomhedens projektstyring ved at automatisere tidsregistrering, fakturering og rapportering

Disse add-ons fra UniFactory giver Uniconta-brugere mulighed for at tilpasse og udvide deres ERP-system efter behov og dermed opnå en mere effektiv og automatiseret forretningsdrift.

 

 

Vi giver kaffen!

Kontor +45 70 289 289

Email info@unifactory.dk