Velkommen til UniFactory
Personal menu
Søg

Kurser

 

Kend Uniconta

Hvad du kan forvente:

  • Ekspertvejledning: Få indsigt fra vores seniorkonsulenter, der har års erfaring og dybdegående kendskab til Uniconta.

  • Se praktikken: Vi viser dig brugen af uniconta, som du vil bruge systemet i din dagligdag. Tilsat hvordan du kan forbedre jeres flow og effektivitet.

  • Interaktion: Vores seminarer er interaktive, så du har mulighed for at stille spørgsmål og få personlige svar fra vores eksperter.

Vores seminarer og webinarer er et udtryk for vores dedikation til at understøtte din succes med Uniconta, uanset dit erfaringsniveau.

Velkommen til seriøse Uniconta seminarer

Hos UniFactory er vi stolte af at kunne tilbyde interaktive seminarer, der er ledet af vores team af erfarne seniorkonsulenter.

Disse eksperter er ikke kun dygtige i Uniconta, men de er også passionerede omkring at dele deres viden og erfaring for at hjælpe dig med at udnytte hele potentialet i en Uniconta-platform.

Vores Seminarer: Skræddersyet Læring

Forståelsen af Uniconta og dets mangfoldige funktioner er nøglen til at maksimere platformens potentiale. Derfor tilbyder vi seminarer, der er designet til at imødekomme netop dine behov.

Vores seniorkonsulenter vil guide dig gennem vigtige aspekter af økonomistyring, logistik, produktion og projektstyring i Uniconta.

 

UniFactory afholder

Roskilde

PRODUKTION, PLANLÆGNING & TIDSRAPPORTERING

Webinar

8. dec 20231 timeOnline

Intro til komplet produktionsstyring i Uniconta med styklister, ruter, planlægning, jobstyring, indkøb og efterkalkulation.

Odense

AVANCERET LOGISTIK OG HANDEL

Webinar

12. dec 20231 timeOnline

Avanceret lagerstyring, varedisponering, indkøb og logistik i Uniconta. Tidslinjestyring på hvornår varerne er til rådighed, overblik over forsinkelser og konsekvenser, forecasting m.m.

Dragør

PRODUKTION, PLANLÆGNING & TIDSRAPPORTERING

Webinar

15. dec 20231 timeOnline

Intro til komplet produktionsstyring i Uniconta med styklister, ruter, planlægning, jobstyring, indkøb og efterkalkulation.

 

Kursuskalender

 

Vores kursister siger

quotes
Fra begyndelsen blev hele processen nøje overvåget. UniFactory dykkede grundigt ned i alle funktioner, krav og ønsker, som vi havde. Derefter bidrog de med konstruktive input, som resulterede i en forbedring af resultatet til sidst.

- Annemette Kvist Hansen

quotes
UniFactory har fra start haft fokus på slutkunden så de formået at omsætte vores komplekse varekatalog til intuitive, overskuelige og konfigurerbare sengeløsninger. Vores samarbejde spænder bredt og bygger på gensidig tillid og en god og konstruktiv dialog.

- Casper J. Madsen

quotes
Da vi i 2022 skulle på vores største digital rejse, var vi slet ikke i tvivl om at UniFactory var den rette digitale partner. UniFactory satte sig fra start grundigt ind i vores digitale udfordringer og skabte det nødvendige overblik over vores arkitektur og processer.

- Torben Eliassen

 

Vi giver kaffen!

Kontor +45 70 289 289

Email info@unifactory.dk